Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Abrakadarba... és serpenyő lesz az edényből – csak tedd a TESLA multifunkciós fedőt az edényre és már süthetsz is

teslarobot.hu
2021. 08. 22. 11:16:00
Abrakadarba... és serpenyő lesz az edényből – csak tedd a TESLA multifunkciós fedőt az edényre és már süthetsz is
Sokat kell várni, hogy a sütő felmelegedjen? Ez már a múlté. A TESLA AirCook Q10 multifunkciós fedő forró levegője gondoskodik arról, hogy a kedvenc ételed pillanatok alatt ropogósra süljön.

Ropogós étel, egyszerűen

Mindössze annyit kell tenned, hogy az az edénybe helyezett ételt lefeded a TESLA AirCook Q10 multifunkciós fedővel. Ezután csak a fűtési módot kell kiválasztani, és az ízletes és ropogós ételek tökéletesen elkészülnek anélkül, hogy folyton ellenőrizni kellene. A fedél átlátszó, így a sütési folyamatot végig szemmel kísérheted a fedél felemelése nélkül. Ez roppant praktikus, nem? Ráadásul időt és energiát takarít meg neked.

Hasábburgonya, hús vagy baromfi? Nem probléma

A csomagban, a fedéllel együtt, kiegészítők széles választékát is megtalálod, többek között egy barbecue grill és egy ételkosarat. Tehát ha úgy döntesz, hogy ma sült krumpli lesz az ebéd, akkor a legkisebb probléma nélkül elkészítheted. A segítő sokféle étel elkészítéséhez hasznos - hús, hal vagy baromfi sütésére, melegítésére is használható. Csak válaszd ki a megfelelő programot a digitális kijelzőn, majd várj, amíg az étel elkészül.

Csak nyomd meg a gombot

A TESLA AirCook Q10 multifunkcionális fedő forrólevegős fűtése teljesen új dimenziót kínál a főzéshez, sütéshez. A sütési módot a legegyszerűbben kiválaszthatod az illusztráló képeket tartalmazó digitális érintőképernyőn. Az öt program mellett, ahol a fűtési idő és a hőmérséklet már be van állítva, tetszés szerint beállíthatod kívánt hőmérsékletet vagy melegítés hosszát. A fűtés is bármikor szüneteltethető.

Kényeztesd magad egy praktikus segítővel a mindennapi főzéshez.

Tartalomhoz tartozó címkék: AirCook Q10 TESLA