Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mitől jók a TESLA főzőedények?

teslarobot.hu
2021. 07. 19. 00:00:00
Mitől jók a TESLA főzőedények?

 

Az ételkészítés és az étkezés a mindennapok elég nagy részét kitöltik és annak ellenére, hogy sokunk szeret főzni és sütni, nem feltétlenül szeretnénk az egész napot a konyhában tölteni.

Spórolj időt és energiát

Ebben rengeteget tudnak segíteni a TESLA főzőedények, mert amellett, hogy sok esetben gyorsabb főzést és sütést tesznek lehetővé, az EliteCook K70, SlowCook S300 és SlowCook S700 készülékeinket egyedül is lehet hagyni, így ételkészítés közben más, akár számunkra fontosabb vagy sürgősebb teendőkkel is tudunk foglalkozni. Ez úgy jöhet létre, hogy:

- zárt térben történik a főzés, így nem szükséges mellette ott állni és kevergetni

- a beállított idő letelte után átkapcsol melegentartó üzemmódra, így semmi nem ég oda és ennek köszönhetően frissen és melegen vár az étel

- az EliteCook K70-es készülék több biztonsági funkcióval is el van látva

 

Több eszköz kiváltása

A profi és modern konyhai eszközök rengeteget tudnak segíteni, viszont nem biztos,hogy van helyünk 7-10 különböző gépet tárolni. Vagy ha van is, akkor pedig nem biztos, hogy szeretnénk ennyi mindenre pénz kiadni.

Ebben is jó társak lehetnek a multifunkciós edények. Több okból kifolyólag is:

  • a különböző üzemmódok több eszköz kiváltására adnak lehetőséget pl. kukta, rizsfőző, lassúfőző, joghurt készítő, pároló- és melegentartó edények, sous vide készülék, sütő, hagyományos lábas és tűzhely stb.
  • a különböző felhasználási lehetőségeknek köszönhetően pl. az AirCook Q10 meleglevegős sütőfedő nemcsak az EliteCook K70 készülékekhez, hanem bármilyen edényhez használható, amelynek 22-24 cm az átmérője

Kellemesebb konyhai élmény

Érdemes kiemelni, hogy azt a kevés időt is teljesen más, pozitívabb energiával tudjuk így majd a konyhában tölteni, mert szeretjük a termékeket, kényelmes őket használni és mindig lehet előre tudni, hogy jó lesz a végeredmény. Illetve sokkal kevesebbet kell takarítani, mert minden zárt térben történik. Így nem csak a főzés, de a takarítás és a konyha rendben tartása is élvezetesebb.

 

Alacsonyabb vagy magasabb minőségű terméket válasszak?

Sokszor tapasztalhattuk mindannyian már azt is, hogy mi történik akkor, hogyha egy olcsóbb, alacsonyabb minőségű terméket vásárolunk meg:

  • kényelmetlen használat
  • nem bírja a terhelést
  • nem lehet hozzá pótalkatrészeket venni

Míg egy magasabb minőségű termék esetében az, hogy nap mint nap használni fogjuk őket és kényelmes a használatuk, már egyből visszahozza az árát.

 

 

Egészségesebb ételek

Nem beszélve arról, hogy a TESLA edényeknek köszönhetően egészségesebb ételeket is készíthetünk, mert :

  • a meleglevegős sütők (TESLA AirCookQ30, TESLA AirCook Q60 XL) és sütőfedő (TESLA AirCook Q10) esetében nem szükséges egyáltalán az olaj vagy csak kevesebb olajat igényelnek az ételek
  • a multifunkciós edényekben a zárt térnek köszönhetően jobban benne maradnak az ételekben a tápanyagok és az ízek is. Egy érdekes és hasznos videó erről itt található: https://www.youtube.com/watch?v=NA7emq1WrBo (magyar felirattal is!)
  • mivel ezekkel szívesebben főzünk, így a házilag készült ételek esetében mindig tudjuk majd, hogy mi van az ételben, így kevesebb hozzáadott és sok esetben káros anyagot fogyasztunk majd
  • mivel a bab-, borsó- és lencseféléket könnyedén vajpuhára tudjuk főzni, így ez az emésztésüket is segítheti

Az eredmény pedig ízekkel és élénk színekkel teli, puha, omlós vagy éppen elképesztően ropogós ételek, ami a szemet és a testünket is táplálja.