Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Porszívóz, töröl, magyarul beszél és egyszerre akár 4 órán keresztül tisztít: Ez a TESLA RoboStar iQ600 intelligens robotporszívó

teslarobot.hu
2021. 08. 19. 20:56:00
Porszívóz, töröl, magyarul beszél és egyszerre akár 4 órán keresztül tisztít: Ez a TESLA RoboStar iQ600 intelligens robotporszívó

 

Olyan segítőt keresel, akiben igazán megbízhatsz? Az intelligens TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó igazán felsőfokon takarít. A munkahelyedről vezérelheted, így mindig tiszta otthonba érsz haza.

Végre egy megbízható segítő

Szereted azt az érzést, amikor hazajössz, és tisztaság van? Mi igen. Ezért úgy döntöttünk, hogy piacra dobjuk ezt a tartós tisztító asszisztenst. A TESLA RoboStar iQ600 intelligens robotporszívó tökéletes bármilyen felület karbantartásához - szívesen töröl és porszívóz, az intelligens lézeres pozícionálásnak köszönhetően egyetlen helyet sem hagy ki. Amíg a TESLA RoboStar iQ600 dolgozik, addig Te csinálhatod azt, amihez csak kedved van. Az otthonod mindig gyönyörűen tiszta lesz.

 

Fáradhatatlan kemény munkás

Igen, ez a robot nagyon szeret takarítani. Japán, kefe nélküli NIDEC elektromos motorral van felszerelve, 3500 Pa teljesítményű (ez egyébként ma a piacon elérhető legnagyobb szívóerő a robotporszívóknál), elektronikus vezérlésű. Miért ezt a motort választottuk? Ez egyértelmű - világhírűek hosszú élettartamukról, nagy tartósságukról és alacsony zajszintjükről. A nagy teljesítmény egy másik nagy előnye ennek a porszívónak, amelyet különösen értékelni fogsz, ha hosszabb szálú szőnyeged van, vagy erősen szennyezett helyeken kell takarítani.

 

Négy óra takarítás

Nagy lakásod van? Ebben az esetben légy üdvözölve a tisztítóparadicsomban - ez a robot egyszerűen imádja a nagy területeket. Az LG akkumulátorcelláknak köszönhetően az akkumulátor teljes kapacitása 6400 mAh. Mit jelent ez? Akár négy óra pontos tisztítást 340 négyzetméteren. Ha ez nem lenne elég, tudd, hogy a robotporszívó szükség esetén a töltőállomásra hajt és onnan folytatja a tisztítást ahol abbahagyta.

 

Lézeres leképezés

Tudtad, hogy a legkorszerűbb tájékozódás – amit az űrben is alkalmaznak – a lézeres háromszögelés elvén alapszik? Ez mit jelent a TESLA RoboStar iQ600 estében? A készülék másodpercenként több mint 8000 -szer képes mérni a környezeti távolság adatait, 360 fokos tartományban. Ez a korszerű technológia lehetővé teszi a porszívó számára, hogy azonnal megtudja, hol van most, és hol kell még tisztítani. Ez a technológia az ultrahangos távolságérzékelővel együtt lehetővé teszi, hogy finoman mozogjon tárgyak, falak és lépcsők körül.

 

Szereted a dupla takarítást?

Ha igazán szereted a tisztaságot, akkor bele fogsz szeretni a TESLA RoboStar iQ600 robotporszívóba, csak válaszd a dupla tisztítást rács alakzatban. Ily módon a porszívó ismét bejárja a korábban kezelt helyeket. Ezen kívül négy szívóteljesítmény közül választhatsz: Eco, Standard, Power vagy Turbo.

 

Szeretjük a magyarul beszélő robotokat

Te is? Örülünk, hogy az ügyfelek megértik eszközeinket. Ezért úgy döntöttünk, hogy ez az eszköz nem lesz kivétel. Az okostelefonra készült alkalmazás magyar nyelven érhető el, Android és iOS rendszereken. Ha nyelvet szeretnél váltani, választhatsz angol, cseh, szlovák vagy lengyel között is.

 

Gyorsan alkalmazkodik

Ha a robot a padlóról lép rá a szőnyegre, akkor szívóereje automatikusan alkalmazkodik ahhoz a felülethez, amelyen jelenleg tartózkodik. Elemzi a szőnyeg típusát és magasságát, és azonnal magasabb szintre emeli a szívóerőt. Ha pedig a porszívózás helyett a padló nedvesítését választod, akkor az öt csepegtetési mód közül választhatsz. Az intelligens robotporszívó így még a piszkos padlóról is gondoskodik.

 

Szülői zár nemcsak gyermekek számára

Van otthon gyermeked vagy háziállatod, aki alig várja, hogy az új szerzeményt üzembe helyezze? Ha viszont ezt te nem szeretnéd, akkor a robotporszívót "szülői zár" módba tudod állítani, de ez nem minden! Még ebben az üzemmódban is kényelmesen vezérelheted a porszívót távolról, egy mobil alkalmazás segítségével.

Már nagyon várod a tökéletesen tiszta padlót, amit szívesen látsz minden alkalommal, amikor hazaérsz? Az intelligens TESLA RoboStar iQ600 robotporszívó fáradhatatlan segítőd lesz.