Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szívesen néznéd a fotelből, ahogy a TESLA robot megtisztítja az ablakodat?

teslarobot.hu
2021. 09. 06. 16:09:00
Szívesen néznéd a fotelből, ahogy a TESLA robot megtisztítja az ablakodat?

El tudod képzelni a nagytakarítást, miközben a fotelben a kedvenc könyvedet olvasod? A szemed sarkából pedig követed a TESLA RoboStar W550 ablaktisztító robotot, amelynek egyetlen célja van - elvégezni a munkát helyetted.

Lehet, hogy Te is beleszeretsz a takarításba?

Miért ne élvezd végre kedved szerint a szabadidődet? A TESLA RoboStar W550 nemcsak ablakok tisztítására, hanem más, 50 x 50 centiméternél nagyobb méretű üvegfelületek tisztítására is kiválóan alkalmas. Gyakorlatilag meg lehet tisztítani vele az összes tükröt vagy akár a zuhanyt is. Akik már használják, egy dologban egyetértenek - elkezdték élvezni a takarítást. Azaz nagyon élvezik a robot munkáját. Végre felszabadíthatod az idődet a takarítás közben, nyugodtan sportolhatsz vagy olvashatsz…

 

Eredmény, amellyel elégedett leszel

A TESLA RoboStar W550 robot tisztítószerkezete két különálló tisztító kendőből és egy gumibetétből áll, az elülső betét rezgés közben hatékonyan tisztítja az üveg felületét. Az eredményes munkáról két független tisztító kendő gondoskodik.

 

Hogyan kell csinálni?

Tetszeni fog az ablakmosás új módja - csak vizezd be mindkét mikroszálas kendőt és rögzítsd a robotra. Ezután csatlakoztasd a tápkábelt egy konnektorba, és a bekapcsoláskor helyezd a készüléket közvetlenül az ablakra. Biztonsági kábellel rögzítsd a robotot a véletlen leesés ellen. Ez minden. Számodra nincs több feladat, most a roboton a sor, hogy megmutassa, mit tud.

 

Úgy táncol, ahogy fütyülsz

Választhatsz, hogy a giroszkópos navigációval felszerelt robot automatikusan mozogjon, de választhatod azt is, hogy te irányítod a távirányítóval. Választhatod az "N" alakú tisztítási módot, amely kiválóan alkalmas magas ablakok tisztítására, vagy a "Z" módot a széles ablakokhoz A robot örömmel teljesíti minden kívánságodat.

 

"Bárcsak lenne valaki, aki megpucolná nekem az ablakokat!" Talán mindegyikünk volt már ilyen kívánsága. Most végre Te is megtaláltad: TESLA RoboStar W550 ablaktisztító robotnak hívják, és igazi öröm nézni, ahogy fáradhatatlanul dolgozik.

Tartalomhoz tartozó címkék: RoboStar W550 ablaktisztító robot TESLA