Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

UV-C lámpa és forró levegős porszívózás az atkák és allergének ellen

teslarobot.hu
2021. 07. 07. 00:00:00
UV-C lámpa és forró levegős porszívózás az atkák és allergének ellen
TESLA LifeStar UV550 kézi antibakteriális porszívó, ami az UV-C lámpa és forró levegő segítségével megszünteti az allergéneket - vegyszerek nélkül

Tudtad, hogy 10 millió atka és baktérium él általában a matracokban? Szabad szemmel nem látod ezeket a lényeket, mégis minden háztartásban előfordulnak. Hiába cseréled rendszeresen az ágyneműt, ezek a kártevők továbbra is a paplanokban, matracokban, a bútor kárpitjában és a szőnyegszálakban maradnak, ahol az elhalt sejtjeink maradványaival táplálkoznak. Megszabadulhatsz ezektől a kártevőktől a TESLA LifeStar UV550 segítségével. De hogyan?

 

Nincs több atka és baktérium

A TESLA LifeStar UV550 hatékonyan távolítja el az atkákat és baktériumokat. Megszabadít nemcsak a leülepedett portól, a háziállatok szőrétől és egyéb szennyeződésektől, hanem a baktériumoktól és az allergénektől is. A készülék segítségével tökéletesen sterilizálni tudod a matracokat, párnákat, takarókat, szőnyegeket és kárpitokat is. Az UV-C lámpával és forró levegővel ellátott kézi antibakteriális porszívó eltávolítja az allergének, baktériumok és atkák 99,9% -át. A forgó turbókefének köszönhetően a porszívó mélyen bejut a szövet szálaiba, és megbirkózik a kórokozókkal.

 

Zsák nélküli tisztítás allergénekkel

A kézi antibakteriális porszívó ezért nemcsak a porszemcséket távolítja el, hanem hatékonyan megszünteti az allergéneket, a baktériumokat és az atkákat is. A szennyeződéseket közvetlenül egy tartályba szívja, amely a porszívózás után egy mozdulattal kiüríthető és vízzel elmosható, a porszívó karbantartása ezért roppant egyszerű.

 

Mi az a ciklonszűrés és mi a lényege?

A ciklonszűrési technológia olyan a nagyfokú szívóerőt biztosít, hogy a készülék belsejében, ahogy forog a levegő, a szennyeződés természetes módon különválik a levegőtől. A hatlépcsős ciklonszűrés a következő módon működik:

1.       Először is a ciklonszűrés elválasztja a szennyeződéseket a levegőtől.

2.       Ezt követően a levegő nagyon finom acélhálón halad át.

3.       Majd egy szabadalmaztatott kettős (kétpontos) ciklon légszűrés első lépése következik.

4.       Ezután a szabadalmaztatott kettős (kétpontos) ciklon légszűrés újra szűri a levegőt.

5.       Az így megtisztított levegőt a finom HEPA szűrővel még tovább szűrjük.

6.       Végül egy tökéletesen finom kimeneti szűrőn halad át a levegő, ez biztosítja, hogy a környezetbe visszakerülő levegő tökéletesen tiszta legyen.

A hatfokozatú légszűrésnek köszönhetően a porszívózás során nem kerül szennyeződés és kórokozó a takarított helyiségbe.

 

Három tisztítási mód közül választhatsz

A TESLA LifeStar UV550 háromféle tisztítási módot kínál: Normál porszívózást, forgókefés tisztítást és UV-C lámpás tisztítást. Ezáltal könnyedén eltávolíthatod a szennyeződéseket és allergéneket a textilfelületekbe mélyéről is, az UV-C lámpa segítségével pedig hatékonyan fertőtlenítheted a megtisztított felületeket. A készülék ürítése nagyon praktikus, és csak egy gombot kell megnyomnod és közvetlenül a kukába tudod önteni a szennyeződést anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod. Így garantált a higiénia a porszívó ürítésénél is.

A TESLA LifeStar UV550 kézi antibakteriális porszívó ideális eszköz nemcsak azoknak a háztartásoknak, ahol allergiás és asztmás betegek mozognak, hanem ott is, ahol az emberek meg akarják előzni a betegségeket. Az UV-C sugárzás és a forró levegő hatékonyan kiküszöböli az összes allergént és kórokozót. A készülék elnyerte a British Allergy Foundation rangos minősítését. Ennek a porszívónak köszönhetően vegyszerek nélkül teljesen megszabadulhatsz az allergénektől és a szennyeződéstől.